top of page

Några ord från mina tidigare nöjda kunder

En total remake av köket krävdes efter att vi flyttat in i ett 30-tals Enskedehus. Vi hade rätt klara idéer om hur vi ville ha köket, viss tids- och epoksamhörighet men ändå modernt och funktionellt. Våra, vad vi trodde, klara idéer blev betydligt klarare och väsentligt bättre med Angelicas pro touch.
Angelica tillförde många saker vi inte tänkt på både stort och smått. Med grymma skills i datorn blev det hela visualiserat snabbt och tydligt. Bortsett från proffsighet i design och data så projektleddes hela köpet/bygget enkelt och smidigt av Angelica. Vi blev och är väldigt nöjda. Kan varmt rekommendera!

 

Pelle & Anette

Stockholm

"Angelica var till stor hjälp med utformandet av vårt nya kök. Vi ville ha in så mycket som möjligt på begränsad yta och samtidigt behålla 50-tals stilen och det funktionella. Blev en del ändringar under vägen som med Angelicas hjälp, kunskap och tålamod ledde till ett mycket bra kök. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Angelica."

 

Björn

Stockholm

Angelica var ju helt underbar när hon hjälpte oss att få till vårt fantastiska kök. Hon var detaljinriktad, kunnig, inspirerande och mycket profesionell. Köket blev verkligen allt vi önskat och mer därtill.

Annika

Stockholm

Please reload

Ni hittar fler omdömen här:

bottom of page